Vi ska få barn!

Ja som rubriken lyder så väntar alltså jag och Kalle barn och Pyret som vi kallar bebisen kommer kika ut någon gång i juli om allt går som beräknat :)
Idag är vi i vecka 15 (14+5) och redan har 104 av 280 dagar gått! Tiden går så fort men ändå så långsamt?
Jag var till BM i onsdags för att ta nya prover då mina hade gett utslag på något men förmodligen är det ingen fara. Vi tog även och kollade järnvärdet då jag vissa dagar är vit som ett lakan, yr och helt matt, men det såg bra ut så det är med all säkerhet mitt blodtryck som blir riktigt lågt bara. Inget farligt :)
När jag tog av mig tjocktröjan då hon skulle sticka i armen så sa Kristina (vår BM i Brunflo - underbar är hon!) att oj vilken liten bebisbula du fått redan! Vi kanske skulle känna lite på magen? Jaaa tänkte jag åh vad roligt! Hon klämde och kände.. och sa att hon inte skulle bli förvånad om det på UL visar att jag gått till och med några veckor längre än vi trott! Sen frågade hon om vi skulle lyssna lite... 
Jag fick höra Pyrets hjärta slå ♥ Och det var inte som små susningar utan som hårda ordentliga hjärtslag! Sen hördes en spark..... "Kände du inte det där?" frågade BM mig... nää.... sen en till och en till! Jag började gråta av lycka! En riktigt livlig en i min mage :D Längtar tills jag känner det!!! 
Fanns en Kalle hemma som var otroligt avundsjuk som inte var med kan jag säga....
 
Här kommer lite bilder, första magbilden är v. 12 och den andra är dagen innan vi gick in i v. 15. Herregud så fort den växer?!
 
 
 
 
 
Och här är Pyrets första outfit, nu har vi dock köpt en massa mer ;) :
 
 
 
Kram på er! Mer uppdateringar kommer :)