Lördag - träning, fika och ridning

Jaha då var det lördag igen! Dagarna går så fort, de bara rusar förbi och jag har ingen aning om var de tar vägen!
Har varit i Tullus nästan hela veckan, och i tisdags kom det ett litet hingsföl som ska heta Helgi! Det är en sak jag älskar med våren, då alla föl börjar komma :) Och det är bara tre veckor kvar tills min Stjarnis mamma Tinna (som både jag och mamma tävlat tidigare) ska föla! Ett helsyskon till Stjarni, hoppas hoppas hoppas att det blir ett sto!

Idag tog vi sovmorgon och tillät oss vakna av oss själva, vilket blev vid ca halv tio. Sköönt! Sen vid tiotiden löste vi såklart melodikrysset som vi börjat göra varje lördag då vi är lediga. Blev en go-frukost till det!
Senare bar det iväg till gymmet, idag stod det ben och rumpa på mitt schema... kändes tungt idag men kämpade på och lyckades ta mig igenom ett hyfsat pass. Körde ordentligt med stretching efteråt idag (som jag annars kan vara lite slarvig med, fy på mig) och det känns otroligt stor skillnad nu efteråt! Mycket smidigare känner jag mig, och inte lika "pluffsig" :)

Efter träningen åkte vi till Granbo och hälsade på Helen, Skoj och hästarna. Vi blev bjudna på kaffe och bulle, och eftersom det är lördag och jag inte ätit något sött på tre hela veckor unnade jag mig en liten bulle! Supergott, men oj vad sött det kändes när man inte ätit socker på länge.
Red en sväng på Ljúfur, Solveigs häst som ska sättas igång efter en längre vila då han haft en ordentlig hovböld.