"You aren't going to get the butt you want, by sitting on the one you got."

Hejsan hoppsan på er, och hoppas att ni har en trevlig Valborg!

Medan många av er sitter och njuter av gott vin och bira, har jag kört en 45 minutare på gymmet (biceps och rygg) och tagit en 30-minuters löprunda. Och jag kommer inte ha dåligt samvete imorgon över alla rinnande kalorier jag hällt i mig, och inte heller kommer jag vara bakis! Jag har hållt i min strikta kost i en vecka nu, och insett att jag måste få i mig lite mer kalorier då jag blivit så himla trött i både kropp och huvud. Det känns bara så föööörbaaannnat bra att jag verkligen har bestämt mig på riktigt! Det är ju trots allt jag och ingen annan som har ansvar över min egen kropp och jag vill vara snygg, frisk och leva länge!

Är även så himla glad att få vara hos Camilla och Hjalti, när jag får rida, mocka och hänga i stallet är det som att jag hittar mig själv igen! Har känt mig lite vilsen av att bo i lägenhet och inte "bara få vara" i stallmiljö. Där trivs jag ju så bra, och idag har det ju varit toppenväder och då finns ju inga bekymmer i hela världen känns det som! :)

Kalle har grillat och vi har käkat supergott nu ikväll. Tur jag har en kock till fästman ;) Får se om vi tar oss en tur till stan senare för att kika på brasan i Badhusparken! Bjuder på lite inspo, ha en bra kväll!