NINA-KURS

Nu är nästan allt kirrat till festen på lördag. Känns skönt att inte behöva stressa in i sista minut! Jag och pappa har fixat o donat så jag tror mamma kommer få en riktigt fin och rolig fest :)
Bestämde oss för att köpa ett partytält istället för att hyra. Det kostade lite mer, men däremot tjänar vi ju igen det om vi väljer att sälja det sen eller kanske till och med hyra ut det till andra. Ljudanläggning har pappa fixat från något företag ni Örebro. Allt annat är också klart men det är lite hemligt än så länge..... Nu är det upp till gästerna att släppa loss och partaja gärnet hela natten!

Igår följde jag med mamma till Götarsvik och tittade när hon red kurs på Gandur för Nina. Vilket ställe! Jag hade inte alls haft något emot att bo där...
Mamma var jättenöjd med Gandur och det tycker jag verkligen hon ska vara, hon fick riktigt bra verktyg utav Nina så nu är hon nog peppad på att fortsätta jobba här hemma.
Det var roligt att träffa lite nya hästmänniskor och bara prata om våra fina lurviga. Härlig dag! Mamma fick mig att smörja in mig med solskyddsfaktor.... jajaja tänkte jag och gjorde som hon sa men däremot struntade jag i att smörja in benen, där får jag ju aldrig färg! Det får jag sota för idag........

Idag tänkte jag ta mig en tur på Demantur som vilat en längre period nu.

Ha en fin dag! Puss

_________________

Party rock anthem - LMFAO