Torsdag!

Då var det torsdag, och det är min fjärde dag på detox! Och jag känner mig fortfarande väldigt peppad. Jag känner inte av någon förändring i kroppen än, mer än att jag UPPENBARLIGEN har druckit aaaalldeles för lite vatten tidigare. Min detox-dryck jag köpt (methoddrain detox) ska blandas i 1,5 liter vatten som ska drickas under hela dagen. Och jag tycker att jag dricker mest hela tiden, och får springa och kissa hur ofta som helst!
 
Många "detox-kurer" säger att det är ok med en kopp svart kaffe varje dag, men jag tänkte att jag verkligen ska försöka att inte dricka något kaffe alls, och hittills har det gått så mycket bättre än förväntat. Jag köpte mig grönt te "energi" från friggs som innehåller extra mycket koffein som jag dricker istället för kaffe för att få lite uppiggande effekt. 
 
I övrigt så trodde jag att jag vid det här laget skulle vara så gaaalet sötsugen, då det jag äter inte innehåller något socker alls (eller minimalt), men faktiskt inte! Snarare är jag mer sugen på salta saker, men då har jag ätit räkor eller kräftstjärtar (istället för chips som har varit förstavalet tidigare).
 
Tänkte skriva hur en "vanlig dag" kan se ut under en detox, för det är många som jag träffat på som frågat vad jag äter och hur mycket osv. Så jag skriver vad jag åt igår! :)
 
Frukost
Jag jobbade natten till igår och har förut varit riktigt dålig på att ta med mig bra mat till jobbet.... men nu hade jag med mig en hel matkasse med olika saker :)
Innan jag gör min frukost dricker jag ett stort glas citronvatten och gör iordning min detox-dryck för dagen. Sedan:
Havre och quinoa-gröt från Frebaco som är 100% ekologisk! Finns på coop och tar bara några minuter att göra iordning. Till gröten blåbär och hallon som jag rör ner när gröten är klar och sedan serveras det med alpros ekologiska soyamjlölk som är osötad (och det märks, den är lite blaskig, men det funkar).
Jag dricker en stor kopp Grönt te energi från friggs.
Jag hade några få naturella cashewnötter och hasselnötter kvar sedan dagen innan så dessa slank också ner :)
 
 
Tidigt mellanmål
Då jag fortfarande var väldigt mätt sedan frukosten blev det bara lite torkade aprikoser (ca 40 gr), Coop änglamark har ekologiska som är riktigt goda och saftiga! :)
 
Lunch
Okej den här dagen var jag inte så jätteduktig på att äta lunch. Var inte hungrig och var så otroligt slö och seg efter att inte ha sovit ordentligt på natten (ajabaja sömnen är bland det viktigaste!). Så det blev en avokado med grillkrydda på, några torkade aprikoser och ett stort glas färskpressad juice.
 
Senare mellanmål
Köpte dyra jordgubbar på coop, dom hade färska.... dock fanns ingen info om de var ekologiska så jag antar att de inte var det. Men jag kunde inte låta bli. Åt kanske 6 stycken efter att ha tvättat dom till förbannelse!
 
Middag
Hade besök utav Kalles brorsdotter Amanda igår eftermiddag/kväll, vi målade med vattenfärger och hade mysigt! :)
Det blev lax i ugn med svartpeppar, havssalt, citronjuice samt solroskärnor på. Till det kruksallad och quinoa från Saltå kvarn. Jag gör även en dressing som jag hittat på en detoxsida som är SÅ enkel och passar till det mesta!: 1 del balsamvinäger, 3 delar olivolja, vitlökspulver och salt.
 
Annat
Var på badet och simmade lite igårkväll och hade sedan lite mysig tid med Kalle uppe på relaxen och åt där några oliver (som var såå gott med tanke på mitt saltsug!).
 
Helt otroligt att jag tycker att jag äter rätt mycket och aldrig behöver vara hungrig. Testade att lägga in all mat i shapeup-appen i telefonen för att se, och det blir faktiskt bara 1550 kcal, om man nu bryr sig om det.
_________________
 
Så såhär såg min gårdag ut, iallafall i matväg! Idag ska jag iväg med Sara och prova lite hästar i Västeråsen, det ska bli roligt! Jag försöker göra en "heldetox" dvs att jag även försöker få med the mind :) Göra saker som får mig att må bra även i skallen, och försöka tänka vad underbart det är med vissa saker. Nu är det höst och vackra färger ute, solen skiner och jag har fina människor omkring mig, ett jobb jag trivs att gå till, får vara kring världens underbaraste varelser hästarna, har en underbar familj, VÄRLDENS bästa pojkvän, ett hem, motivation...... ja det finns mycket att glädjas åt och försöker man se dessa saker får man inget annat än en massa energi! :)
 
Tips på en enkel lunch från min insta:
* Kruksallad
* Gurka
* Kräftstjärtar
* Solroskärnor
* Dressingen jag skrev om ovan
 
- Och glöm inte att äta så mycket ekologiskt det bara är möjligt ;)