God morgon!

Ååh vad skönt med en sovmorgon alltså... var så trött igår efter ett långt arbetspass! Jag har inte skrivit om det på bloggen men de flesta har nog fått veta ändå utav mig att jag fått sommarvik på ett SoL-boende i Odensala! Jag har jobbat några pass nu, och jag trivs jättebra. Väldigt roligt och utvecklande jobb och alla på arbetsplatsen är så trevliga, både personal och brukare! Känns super :) Idag börjar jag kl 15 och jobbar natten.

Med Stjarni går det sådär, vi hade verkligen kommit igång med träning (och för hans del en rejäl bantning) men nu när jag börjar jobba på ett nytt jobb tar det så mycket tid och framförallt energi att jag inte riktigt orkar. Men om någon vecka när jag börjar komma in i rutiner mm så kommer jag säkert inte bli lika trött när jag kommer hem!

Nu har jag och Kalle bestämt oss för att i höst rör vi oss neröver i landet. Känns skönt ändå att även om vi inte vet vad som väntar så har vi bestämt oss, för man måste inte alltid ha allting så planerat och strukturerat hela tiden! Det är ju faktiskt inte svårare än att bara köra på och funkar det inte så drar vi uppåt igen :)

Mina älsklingar!