Som balsam för själen

Att sätta sig på hästryggen när man egentligen känner att man inte orkar någonting annat än att ligga i sängen och stirra i taket.... det är verkligen som balsam för min själ! 
Den här dagen har bara varit blä, av ingen speciell anledning egentligen. Ingen ork eller lust till någonting, bara känt mig nedstämd och ledsen! Men efter att ha tagit en härlig tur själv ut på Stjarni i solnedgången så känns det nu bättre. Känns fantastiskt att han kunde få mig glad, har hittills sedan Leira försvann känts som att ingen annan häst i hela världen ska kunna få mig att känna så.... men Stjarni var en god bit på väg ikväll, och som Helen säger så måste jag ge honom en chans 
 
Här nedan några bilder från veckan som varit, från stallet i Berge som jag trivs så himla bra i! Bara jag, Mia, Marita och hästarna! Och hunden Gassi :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är dom alltså, djuren i stallet :) Peppe är Maritas kallblodstravare som hon numera rider på. Gassi är Maritas schäfer som är hur go som helst och extra söt med tanke på att ena örat hänger!
Sen har vi Fabbe som är Solveigs häst och som står här just nu medan Solveig läker ihop efter en avramling. Han har letat sig in i Mias hjärta och det är mest de två som hänger ihop just nu :)
Sen så har vi världens kanske fetaste islandshäst just nu, min fina Stjarni