Till skogs

Idag har jag varit upp till min Stjarni! Han fäller så himla mycket nu, det ser ut som en häst till på marken efter jag ryktat honom! Red ut med Sofi och Mökkur. Och äntligen gick det att rida upp i skogen, och dessutom rida en runda istället för att behöva vända och rida samma väg tillbaka! Nu är det inte länge kvar innan det är vår på riktigt... längtar så jag spricker alltså! Idag kom även min nya sadel, den var över förväntan allså! Hoppas den ligger bra... just det jag kanske inte har berättat, fyndade en 17" dressyrsadel wide på blocket för en tusenlapp.... jag chansade helt enkelt! Har ingen aning om den kommer ligga bra, förmodligen är den lite för rak för Stjarni men vi får väl se. Lär ju inte vara så svårt att kränga iväg den för en tusenlapp igen isåfall.

Tyvärr har Stjarni fått lida lite nu när vi har haft så fullt upp med flytten... Vet att han säkert inte mår dåligt av att bara gå i hagen och skrota, men kan inte låta bli att få lite dåligt samvete... vill ge honom all tid jag kan!

Idag har även bostadsrättsföreningen varit och kollar på lägenheten (dom gör det när man säljer) och vi var tvugna att köpa ett kolfilter till fläkten i köket... jaja, ingen fara, tänkte vi och åkte till Sjödins på Frösön där vi köpt fläkten. Men hej och hå, filtret kostade 600 spänn, pengar som hade kunnat läggas på betydligt viktigare och roligare saker. Men men nu är det grett iallafall, och det var rätt lätt att sätta dit det själv. Vi har även varit till El giganten och fixat mobilt bredband, och vi var väldigt noga med att inte skaffa Telia eftersom dom har så sjuuukt dålig teckning här i nedre torvalla.... Så nu har vi skaffat Net1. Och det funkar riktigt, riktigt bra! Över förväntan! Plus att de inte har en dongel, utan en router så man kan koppla upp sig med trådlöst med flera datorer plus telefonerna, toppeeen!

Hittade en bild på mig och underbara Hrefna...