Tillbaks till Östersund

Ja som rubriken säger så är jag och Kalle tillbaka till Östersund igen! Kalle jobbar på sitt gamla jobb på Jämtgott igen och jag som lite timmis på boendet jag jobbade på förra sommaren och ska så snart jag är folkbokförd här uppe börja plugga. Jag trivs verkligen superbra på boendet så jag hoppas att få en del pass där samt att få schemalagt under sommaren :)
Kalle har börjat spela bandy i ÖBS igen direkt när han kom upp, jättekul att han har sin hobby men mindre kul att  vi får så lite tid tillsammans. Men det kommer nog kännas bättre för mig så snart jag tar upp en häst hit, då kan jag åka dit samma tider som han har sina träningar....
Vad händer annars då? Vi söker lägenhet för fulla muggar, just nu bor vi inneboende hos Kalles mamma men jag tycker det går riktigt bra. Hon åker till Thailand en månad nästa vecka också så då får vi vara mer ensamma. Tror nog vi ligger bra till hos Akelius vad gäller lägenhet, så förhoppningsvis har vi eget boende snart :) Då ska vi också skriva in oss på gym igen, längtar så jag dör nästan till att börja kunna träna igen! Framförallt styrketräna!